Beschrijving
Poulet Noir

Dit kippenvleespakket komt van biologische zwartpootkippen die een mooi leven hebben gehad. De boer geeft ze volop frisse lucht, daglicht en buitenruimte. Ze eten natuurlijk, biologisch voer dat gentechvrij is, en dat proef je.

Met de "BBQ optie" zijn de kippen uitgesneden in kleinere stukken zodat ze makkelijker garen op de barbecue. Dit barbecue pakket met 4 versneden kippen kost je €74,95 voor ca. 4,5 KG vlees, dus maar €16,66 per KG! Het pakket bevat 16 maaltijden voor 2 personen. Dat is dus €2,34 per persoon per maaltijd. Biologische kip voor op de barbecue hoeft niet duur te zijn!

Dit pakket met 4 versneden kippen kost je €74,95 voor ca. 4,5 KG vlees, dus maar €16,66 per KG! Het pakket bevat 16 maaltijden voor 2 personen. Dat is dus €2,34 per persoon per maaltijd! Smaakvolle, biologische kip hoeft niet duur te zijn.


Over het ras

De zwartpootkip (of de 'poulet noir' zoals ze het in het Frans zouden zeggen) is een biologische scharrelkip van een langzaamgroeiend ras. Het vlees van deze zogenaamde zwarte kippen heeft een mooie structuur met een fijn vetlaagje onder de huid. Dit komt o.a. omdat de kippen een relatief lang leven hebben (ze worden na ongeveer 80 dagen geslacht i.p.v. 40 dagen zoals bij gangbare kippen), natuurlijke voeding krijgen en veel ruimte hebben om buiten rond te scharrelen.


Reviews

Mogen we je ergens mee helpen?
Ons team staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. We horen graag van je!