Bio Poulet Noir Pakket

LOT

Beschrijving

Poulet Noir

Dit kippenvleespakket komt van biologische zwartpootkippen die een mooi leven hebben gehad. De boer geeft ze volop frisse lucht, daglicht en buitenruimte. Ze eten natuurlijk, biologisch voer dat gentechvrij is, en dat proef je.

Met de "BBQ optie" zijn de kippen uitgesneden in kleinere stukken zodat ze makkelijker garen op de barbecue. Dit barbecue pakket met 4 versneden kippen en 1 hele kip kost je voor ca. vlees, dus maar per KG! Het pakket bevat maaltijden voor 2 personen. Dat is dus per persoon per maaltijd. Biologische kip voor op de barbecue hoeft niet duur te zijn!

Dit pakket met 4 versneden kippen en 1 hele kip kost je voor ca. vlees, dus maar per KG! Het pakket bevat maaltijden voor 2 personen. Dat is dus per persoon per maaltijd! Smaakvolle, biologische kip hoeft niet duur te zijn.

Over het ras

De zwartpootkip (of de 'poulet noir' zoals ze het in het Frans zouden zeggen) is een biologische scharrelkip van een langzaamgroeiend ras. Het vlees van deze zogenaamde zwarte kippen heeft een mooie structuur met een fijn vetlaagje onder de huid. Dit komt o.a. omdat de kippen een relatief lang leven hebben (ze worden na ongeveer 80 dagen geslacht i.p.v. 40 dagen zoals bij gangbare kippen), natuurlijke voeding krijgen en veel ruimte hebben om buiten rond te scharrelen.

Reviews

Google Reviews
4.8/5.0
Google Reviews
96% Positief
3.500+ reviews

Klantenbeoordeling: Wauw super dit zeg!! Super mooi verpakt en koel geleverd!! Zondag ga ik de hele kip uit de oven maken dus de foto volgt nog!!!!

Klantenbeoordeling: Ik ben heel tevreden, tot nu toe voor mij de oplossing voor een goed stukje vlees. Wordt netjes gekoeld thuis gebracht. Ga binnenkort voor de 3e keer bestellen!

Klantenbeoordeling: Ik eet zelf geen vlees, maar dit vind ik een zeer goed initiatief! Kipjes die gewoon kip kunnen zijn en lekker de hele dag buiten kunnen scharrelen. Die pas geslacht worden als ze verkocht zijn. Geen verspilling. Gewoon bewust. Ik raad het mijn vrienden en familie aan.

Klantenbeoordeling: Een koop een koe pakket en een koop een kip pakket inmiddels gehad. Prachtig vlees. Kan er niets anders van zeggen dan het geld waard.

Klantenbeoordeling: Prachtig pakket van een prachtig en eerlijk bedrijf. Ik vind het bijzonder prettig te weten waar mijn vlees vandaan komt. Dat wist ik van het rundervlees dat ik gebruik (koopeenkoe) en nu gelukkig ook van het kippenvlees dat ik eet!

Klantenbeoordeling: Fantastisch, geen ander woord voor. Smakelijk, eerlijk en super gemakkelijk. Service is top! Zo moet het dus, en zo kan het dus ook!

Bekijk alle Google reviews (3.500+)

Mogen we je ergens mee helpen?

Ons team staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. We horen graag van je!