Hoe werkt Koopeenkoe.nl

Eet minder en beter vlees

Biologische kippenvlees pakketten van de boer, bij jou bezorgd.

Koopeenkip Eet minder en betere vlees

Samen een kip kopen

Bij koopeenkip.nl koop je samen met anderen online biologisch kippenvlees en niet te vergeten onze leghaantjes. Haantjes die eigenlijk geen leven zouden hebben, maar nu een doel hebben en die leveren ons het beste vlees. Niks is zo mooi als een mooi stukje vlees op je bord waarvan je weet dat de kip een goed leven heeft gehad. Dat je dat dan ook nog samen met anderen hebt gekocht zorgt voor nog meer tevredenheid als je het sappige, malse vlees van koopeenkip.nl eet. Samen een kip kopen is het toverwoord tegenwoordig. Je deelt je auto, je kookt samen en laat iedereen mee profiteren van het te veel gekookte. Zo gaan we beter om de schaarse middelen die de aarde ons biedt.

Koop een kip samen

Crowdbutching is de term voor het samen een kip kopen. Alles is goed, eerlijk vlees en traceerbaar vlees, dat is waar we ons dagelijks hard voor maken. In eerste instantie is het plan van koopeenkip.nl om zo diervriendelijk als mogelijk is vlees te verkopen online. Vroeger kochten mensen samen een kippenstal met het dorp en die werden dan door de boer geslacht en verdeeld onder de dorpsbewoners. Nu doen we eigenlijk hetzelfde en kopen we samen online kippen.

Delen

In de vorm van een pakket koop je met onbekende mensen een deel van jouw kippenstal, een zogenaamd lot. Die komt in de vorm van een vleespakket. Vroeger gingen mensen samen naar de boer om een deel van een kippenstal te kopen. Dan kreeg je de kip in z’n geheel. Wij portioneren alles per twee waardoor je perfect gesneden vlees krijgt. Via het internet koop je samen een goed pakket echt biologisch kippenvlees die weer smaakt zoals oma en opa het nog weten. Ervaar ook die smaak door samen een pakket te kopen. Koop samen een kip.

KIES JOUW KIPPEN PAKKET

Op Koopeenkip.nl koop je een kop-tot-staart vleespakket direct bij de boer. Je koopt een lot kippen met ±30 anderen. Pas als het hele kippenlot verkocht is, worden de kippen geslacht en thuisbezorgd. Bestel direct zodat je binnenkort heerlijk kippenvlees in huis hebt van goed gehouden kippen!


Bekijk pakketten

Bio Kippen Pakket

  • 7 heerlijke producten
  • Van alles wat
  • Pakketten van 4,5 KG of 6,0 KG
LOT 1508
0%
100%

Bio Kippen Pakket

  • 7 heerlijke producten
  • Van alles wat
  • Pakketten van 4,5 KG of 6,0 KG
  • Gekoeld bezorgd over ±2 weken
Vanaf €74,95 Bekijk Bio Kippen Pakket

Bekijk ook onze andere dieren!