Eet minder en beter vlees

Biologisch kippenvlees van de boer, gratis bij jou bezorgd.

Samen een kip kopen

Bij koopeenkip.nl koop je samen met anderen online biologisch kippenvlees en niet te vergeten onze leghaantjes. Haantjes die eigenlijk geen leven zouden hebben, maar nu een doel hebben en die leveren ons het beste vlees. Niks is zo mooi als een mooi stukje vlees op je bord waarvan je weet dat de kip een goed leven heeft gehad. Dat je dat dan ook nog samen met anderen hebt gekocht zorgt voor nog meer tevredenheid als je het sappige, malse vlees van koopeenkip.nl eet. Samen een kip kopen is het toverwoord tegenwoordig. Je deelt je auto, je kookt samen en laat iedereen mee profiteren van het te veel gekookte. Zo gaan we beter om de schaarse middelen die de aarde ons biedt.

Koop een kip samen

Crowdbutching is de term voor het samen een kip kopen. Alles is goed, eerlijk vlees en traceerbaar vlees, dat is waar we ons dagelijks hard voor maken. In eerste instantie is het plan van koopeenkip.nl om zo diervriendelijk als mogelijk is vlees te verkopen online. Vroeger kochten mensen samen een kippenstal met het dorp en die werden dan door de boer geslacht en verdeeld onder de dorpsbewoners. Nu doen we eigenlijk hetzelfde en kopen we samen online kippen.

Delen

In de vorm van een pakket koop je met onbekende mensen een deel van jouw kippenstal, een zogenaamd lot. Die komt in de vorm van een vleespakket. Vroeger gingen mensen samen naar de boer om een deel van een kippenstal te kopen. Dan kreeg je de kip in z’n geheel. Wij portioneren alles per twee waardoor je perfect gesneden vlees krijgt. Via het internet koop je samen een goed pakket echt biologisch kippenvlees die weer smaakt zoals oma en opa het nog weten. Ervaar ook die smaak door samen een pakket te kopen. Koop samen een kip.


BESTEL HIER JOUW KIP

Koopeenkip.nl heeft alleen biologische kippen, die speciaal voor ons op een boerderij opgroeien waar ze het aan niets ontbreekt. Onze boer heeft de beste intenties om een kip te verkopen waar hij helemaal achter kan staan. Bij koopeenkip.nl koop je een pakket dat bestaat uit 100% puur kippenvlees.

Samen met anderen koop je een lot (een groep) kippen. Pas als alle kippen in een lot verkocht zijn, worden de kippen geslacht. Je krijgt dan een pakket met verschillende producten, zoals kipfilet, kippenborst, kippenbouten en nog veel meer. Je krijgt al het vlees van 4 kippen.

Zo eet je voortaan biologische kip, direct van de boer. Je pakket wordt gratis thuisbezorgd in heel Nederland. Bestel nu een pakket!


Zo werkt het!


Waarom Koopeenkip.nl?