Oranjehoen Pakket

CA. 6,0 KG BBQ KIPPENVLEES CA. 6,0 KG KIPPENVLEES
LOT

Beschrijving

Dit kippenvleespakket komt van goed gehouden Oranjehoenen. De boer zorgt ervoor dat ze frisse lucht, voldoende ruimte en natuurlijk voer krijgen. Dit zijn restproducten uit de kringlooplandbouw zoals kurkuma, oregano, wortels, knoflook en rode biet. Hierdoor krijgt het vlees een oranje kleur, en dat proef je!

Met de "BBQ optie" zijn de kippen uitgesneden in kleinere stukken zodat ze makkelijker garen op de barbecue. Dit barbecue pakket met 4 versneden kippen en 1 hele kip kost je €99,95 voor ca. 6,0 KG vlees, dus maar €16,67 per KG! Het pakket bevat 18 maaltijden voor 2 personen. Dat is dus €2,78 per persoon per maaltijd. Smaakvol kippenvlees voor op de barbecue hoeft niet duur te zijn!

Dit pakket met 4 versneden kippen en 1 hele kip kost je €94,95 voor ca. 6,0 KG vlees, dus maar €15,83 per KG! Het pakket bevat 18 maaltijden voor 2 personen. Dat is dus €2,64 per persoon per maaltijd. Smaakvol kippenvlees hoeft niet duur te zijn!

Over het ras

De Oranjehoen is een kip van een langzaamgroeiend ras. Het vlees van deze kippen heeft een oranje kleur met een fijn vetlaagje onder de huid. Dit komt doordat de kippen restproducten uit de kringlooplandbouw krijgen als voer en veel ruimte hebben om te scharrelen.

Reviews

Google Reviews 4.8
Google Reviews 96% Positief
2.900+ reviews

Klantenbeoordeling: Wauw super dit zeg!! Super mooi verpakt en koel geleverd!! Zondag ga ik de hele kip uit de oven maken dus de foto volgt nog!!!!

Klantenbeoordeling: Ik ben heel tevreden, tot nu toe voor mij de oplossing voor een goed stukje vlees. Wordt netjes gekoeld thuis gebracht. Ga binnenkort voor de 3e keer bestellen!

Klantenbeoordeling: Ik eet zelf geen vlees, maar dit vind ik een zeer goed initiatief! Kipjes die gewoon kip kunnen zijn en lekker de hele dag buiten kunnen scharrelen. Die pas geslacht worden als ze verkocht zijn. Geen verspilling. Gewoon bewust. Ik raad het mijn vrienden en familie aan.

Klantenbeoordeling: Een koop een koe pakket en een koop een kip pakket inmiddels gehad. Prachtig vlees. Kan er niets anders van zeggen dan het geld waard.

Klantenbeoordeling: Prachtig pakket van een prachtig en eerlijk bedrijf. Ik vind het bijzonder prettig te weten waar mijn vlees vandaan komt. Dat wist ik van het rundervlees dat ik gebruik (koopeenkoe) en nu gelukkig ook van het kippenvlees dat ik eet!

Klantenbeoordeling: Fantastisch, geen ander woord voor. Smakelijk, eerlijk en super gemakkelijk. Service is top! Zo moet het dus, en zo kan het dus ook!

Bekijk alle Google reviews (2.900+)

Mogen we je ergens mee helpen?

Ons team staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. We horen graag van je!