Eet minder en beter vlees

Biologisch kippenvlees van de boer, gratis bij jou bezorgd.

DE ONLINE POELIER = KOOPEENKIP.NL

Eet minder vlees, maar als je het eet, kies dan voor goed en traceerbaar vlees: dat geldt ook en misschien wel met name voor kip. Naast koopeenkoe.nl en koopeenvarken.nl introduceren we daarom nu ook koopeenkip.nl. De biologische kippen worden direct van de boer bij jou thuisbezorgd. Van boeren die goed met hun dieren omgaan, zoals hier op de boerderij van Bart Kok. Ze lopen allemaal de hele dag buiten, als ze willen. Ze pikken hun voedsel tussen het gras uit. ’s Avonds gaan ze gewoon weer op stok, zoals het hoort. Kortom: deze kippen hebben een goed leven en dat próef je.

INHOUD VAN HET PAKKET

Op koopeenkip.nl koop je samen met anderen een heel hok met kippen. Als ze op 100% staan en dus het hele hok is verkocht, dan pas worden ze geslacht. De vraag is nu; Wat krijg je eigenlijk als je bestelt via koopeenkip.nl? Een pakket met vier biologische kippen – verwerkt tot bijvoorbeeld kipfilet, kippenbouten, dijen, brochettes en nog veel meer– en niet te vergeten; één hele kip. In totaal dus 5 kippen.

ONLINE POELIER, ECHT NIET DUUR!

Nu denk je: is dat niet een beetje duur allemaal, goede en eerlijke biologische kip en en dan ook nog thuisgebracht? Nee hoor, want dit vlees komt direct van de boer op je bord. Geen tussenhandel, en dat is goed voor de kip, goed voor jou en goed voor je portemonnee. Dus (wees er als de kippen bij en) klik snel op ‘bestel nu’ en koopeenkip!


BESTEL HIER JOUW KIP

Koopeenkip.nl heeft alleen biologische kippen, die speciaal voor ons op een boerderij opgroeien waar ze het aan niets ontbreekt. Onze boer heeft de beste intenties om een kip te verkopen waar hij helemaal achter kan staan. Bij koopeenkip.nl koop je een pakket dat bestaat uit 100% puur kippenvlees.

Samen met anderen koop je een lot (een groep) kippen. Pas als alle kippen in een lot verkocht zijn, worden de kippen geslacht. Je krijgt dan een pakket met verschillende producten, zoals kipfilet, kippenborst, kippenbouten en nog veel meer. Je krijgt al het vlees van 4 kippen.

Zo eet je voortaan biologische kip, direct van de boer. Je pakket wordt gratis thuisbezorgd in heel Nederland. Bestel nu een pakket!


Zo werkt het!


Waarom Koopeenkip.nl?