Eet minder en beter vlees

Biologische kippenvlees-pakketten van de boer, bij jou bezorgd.

DE ONLINE POELIER = KOOPEENKIP.NL

Eet minder vlees, maar als je het eet, kies dan voor goed en traceerbaar vlees: dat geldt ook en misschien wel met name voor kip. Naast koopeenkoe.nl en koopeenvarken.nl introduceren we daarom nu ook koopeenkip.nl. De biologische kippen worden direct van de boer bij jou thuisbezorgd. Van boeren die goed met hun dieren omgaan, zoals hier op de boerderij van Bart Kok. Ze lopen allemaal de hele dag buiten, als ze willen. Ze pikken hun voedsel tussen het gras uit. ’s Avonds gaan ze gewoon weer op stok, zoals het hoort. Kortom: deze kippen hebben een goed leven en dat próef je.

INHOUD VAN HET PAKKET

Op koopeenkip.nl koop je samen met anderen een heel hok met kippen. Als ze op 100% staan en dus het hele hok is verkocht, dan pas worden ze geslacht. De vraag is nu; Wat krijg je eigenlijk als je bestelt via koopeenkip.nl? Een pakket met vier biologische kippen – verwerkt tot bijvoorbeeld kipfilet, kippenbouten, dijen, brochettes en nog veel meer– en niet te vergeten; één hele kip. In totaal dus 5 kippen.

ONLINE POELIER, ECHT NIET DUUR!

Nu denk je: is dat niet een beetje duur allemaal, goede en eerlijke biologische kip en en dan ook nog thuisgebracht? Nee hoor, want dit vlees komt direct van de boer op je bord. Geen tussenhandel, en dat is goed voor de kip, goed voor jou en goed voor je portemonnee. Dus (wees er als de kippen bij en) klik snel op ‘bestel nu’ en koopeenkip!


BESTEL HIER JOUW KIPPEN PAKKET

Biologische kip bestellen
100%
BIO KIPPEN

€69,95 (4,5 KG) | €84,95 (6,0 KG)

Koop samen met anderen een deel van dit kippenlot en ontvang jouw vleespakket met 4 of 5 kippen over ongeveer 2 weken.

Bestel Bio Kippen Pakket

Zo werkt het!


Waarom Koopeenkip.nl?

Bekijk ook onze andere dieren!