GRATIS THUISBEZORGD IN HEEL NEDERLAND!

Online kip kopen

Welkom op koopeenkip.nl. Leuk dat je ons gevonden hebt. Op de homepagina kun je op het kippenhok klikken en jouw deel van het lot bestellen, jawel online kip kopen dus! Je krijgt jouw deel van je kip in de vorm van een pakket. Een pakket bestaat uit alles van de kip; van borst tot bout. Het pakket wordt dan gratis bezorgd in de Randstad maar we leveren door heel Nederland.

Kippenvlees bestellen

Sinds 2014 verkoopt koopeenkoe.nl vlees online. Daar hebben we nu koopeenkip.nl aan toegevoegd. Dat was een paar jaar geleden ondenkbaar, met name omdat we toen nog niet gekoeld konden vervoeren. Nu kan het wel en ben je staat om een vriezer vol met het beste kippenvlees te bestellen waarvan je weet waar het vandaan komt.

Duurzaam

Ons kippenvlees bestellen is veel duurzamer omdat er geen tussenhandel meer nodig is en omdat er geen vervoer meer nodig is van de ene tussenhandelaar naar de ander tussenhandelaar. De dieren hebben ook een veel beter leven, omdat we biologisch leveren. Omdat jij weet waar je vlees vandaan komt haal je het vlees uit de anonimiteit en gaat het meer leven, wat het dierenwelzijn ten goede komt. Ook dat is een belangrijk aspect van duurzaam vlees. En de kippen komen gewoon uit Nederland.

Vleespakket

Om het kopen van vlees makkelijk te maken en realiseerbaar, hebben we besloten een vleespakket te maken van het vlees van de kip. Zo gaat er niets verloren. In een pakket vind je alles van de kip, van borst tot bout en van filet tot font. Echt heerlijk vlees.

Bewijs

Hiermee is aangetoond dat het kan. Goed, eerlijk vlees online kopen zonder problemen. We werken 7 dagen per week hard om al onze klanten een goed, traceerbaar vleespakket te leveren dat goed is voor je, goed voor het dier is en goed voor je portemonnee. Online vlees bestellen is hiermee echt van de grond gekomen.

Bestel hier jouw kip

Zo werkt het!

JOUW KIP DELEN

Klik op het hok en bestel jouw deel van het lot. Pas als het hele lot op 100% staat, is alles verkocht en worden de biologische kippen geslacht.

KIPPEN PAKKET

Het pakket bestaat uit 4 uitgesneden bio kippen en 1 hele bio kip. Je kunt kiezen of je de hele bio kip bij het pakket wil ontvangen.

GEKOELD TRANSPORT

We bezorgen vers, gekoeld en gratis in heel Nederland. We leveren op donderdagavond, vrijdag(avond) en zaterdag. Klik hier voor meer details.

GOED OM TE WETEN

Van bestellen tot leveren duurt max. 2 weken. En het is niet duur; alles € 13,32 per kilo. Vergelijk dat maar eens met prijzen in de supermarkt.

Waarom Koopeenkip?

Echt traceerbaar vlees

TRACEERBAAR VLEES

Weet wat je eet! Je pakket heeft een nummer, dat is het nummer van een LOT; een selectie van de  kippen  die op gewicht zijn.

 

100% natuurlijk vlees

100% NATUURLIJK

Ons vlees is echt puur 100% onbewerkt kippenvlees. Wij gebruiken geen E-nummers, suiker, kleurstoffen, bind-, of conserveringsmiddelen. Top!

Met liefde voor de kip

MET LIEFDE VOOR DE KIP

Onze kippen leven op een goede manier. Goed voedsel, veel ruimte binnen, een groene wei om te scharrelen en rust, veel rust.

Compact, past in een vriesvak.

PAST IN ÉÉN VRIESVAK

Het kippenpakket past in een normale vriezer (46cm x 30cm x 10cm). Direct van de boer in één vriezerlade, ontdooien en daarna op je bord. Heerlijk!