Eet minder en beter vlees

Biologische kippenvlees-pakketten van de boer, bij jou bezorgd.

Online kip kopen

Welkom op koopeenkip.nl. Leuk dat je ons gevonden hebt. Op de homepagina kun je op het kippenhok klikken en jouw deel van het lot bestellen, jawel online kip kopen dus! Je krijgt jouw deel van je kip in de vorm van een pakket. Een pakket bestaat uit alles van de kip; van borst tot bout. Het pakket wordt dan gratis bezorgd in de Randstad maar we leveren door heel Nederland.

Kippenvlees bestellen

Sinds 2014 verkoopt koopeenkoe.nl vlees online. Daar hebben we nu koopeenkip.nl aan toegevoegd. Dat was een paar jaar geleden ondenkbaar, met name omdat we toen nog niet gekoeld konden vervoeren. Nu kan het wel en ben je staat om een vriezer vol met het beste kippenvlees te bestellen waarvan je weet waar het vandaan komt.

Duurzaam

Ons kippenvlees bestellen is veel duurzamer omdat er geen tussenhandel meer nodig is en omdat er geen vervoer meer nodig is van de ene tussenhandelaar naar de ander tussenhandelaar. De dieren hebben ook een veel beter leven, omdat we biologisch leveren. Omdat jij weet waar je vlees vandaan komt haal je het vlees uit de anonimiteit en gaat het meer leven, wat het dierenwelzijn ten goede komt. Ook dat is een belangrijk aspect van duurzaam vlees. En de kippen komen gewoon uit Nederland.

Vleespakket

Om het kopen van vlees makkelijk te maken en realiseerbaar, hebben we besloten een vleespakket te maken van het vlees van de kip. Zo gaat er niets verloren. In een pakket vind je alles van de kip, van borst tot bout en van filet tot font. Echt heerlijk vlees.

Bewijs

Hiermee is aangetoond dat het kan. Goed, eerlijk vlees online kopen zonder problemen. We werken 7 dagen per week hard om al onze klanten een goed, traceerbaar vleespakket te leveren dat goed is voor je, goed voor het dier is en goed voor je portemonnee. Online vlees bestellen is hiermee echt van de grond gekomen.


BESTEL HIER JOUW KIPPEN PAKKET

Biologische kip bestellen
100%
BIO KIPPEN

€69,95 (4,5 KG) | €84,95 (6,0 KG)

Koop samen met anderen een deel van dit kippenlot en ontvang jouw vleespakket met 4 of 5 kippen over ongeveer 2 weken.

Bestel Bio Kippen Pakket

Zo werkt het!


Waarom Koopeenkip.nl?

Bekijk ook onze andere dieren!