Goed en traceerbaar vlees
voor op de BBQ

Biologische kippen van de boer, gekoeld bezorgd

Kip op de BBQ

Kip op de BBQ is echt lekker, maar als het eenmaal mooi weer is en je besluit te gaan BBQ-en komt het keuzeproces. Je rent naar de winkel en haalt daar wat je nodig hebt. Maar ja, we kennen de verhalen over plofkip en ander dierenleed. Daarom is het heel verstandig om een pakket van koopeenkip.nl in de vriezer te hebben. Goed en traceerbaar biologisch kippenvlees wat je een goed voorraad top kip in je vriezer verschaft. Dus voor dat het mooi weer wordt, zorg ervoor dat je een pakket hebt gekocht en die is dan ruim in huis als de zomer begint en je weer heerlijk kunt gaan BBQ-en.

BBQ Klaar

Kip op de BBQ kan je ruim van tevoren kruiden. Dan trekken de kruiden echt goed in het vlees en kan je snel, lekker en goed BBQ-en. Met kip op de BBQ kan je goed combineren, dat weten velen al. Het pakket van koopeenkip.nl is helemaal geschikt voor de BBQ. Je hoeft ze alleen nog maar te kruiden en je kan het vuur aanmaken en de kooltjes laten smeulen. Het pakket is, zoals gezegd, helemaal klaar voor de BBQ. Alle producten zijn zo te gebruiken. Kruidt de kippebouten, smeer de karbondes in en laat ze even in de koelkast intrekken, maak van de filets saté voor de hele familie en gebruik de vleugeltjes om samen lekker te kluiven.

Marineren en/of lakken

Alle producten kan je insmeren en marineren. Hiernaast vind je drie heerlijke marinades (of lakjes, vandaar de kwast) die je kan gebruiken voor kip op de BBQ. Deze heeft onze grote vriendin Diane speciaal voor ons gemaakt. Ze zijn lekker, simpel te gebruiken en zo klaar. Bereid je voor door de marinades/lakjes alvast van tevoren te maken en geniet tijdens het mooi weer.

KIES JOUW KIPPEN PAKKET

Op Koopeenkip.nl koop je een kop-tot-staart vleespakket direct bij de boer. Je koopt een lot kippen met ±30 anderen. Pas als het hele kippenlot verkocht is, worden de kippen geslacht en thuisbezorgd. Bestel direct zodat je binnenkort heerlijk kippenvlees in huis hebt van goed gehouden kippen!


Bekijk pakketten

Bio Kippen Pakket

  • 7 heerlijke producten
  • Van alles wat
  • Pakketten van 4,5 KG of 6,0 KG
LOT 1508
0%
100%

Bio Kippen Pakket

  • 7 heerlijke producten
  • Van alles wat
  • Pakketten van 4,5 KG of 6,0 KG
  • Gekoeld bezorgd over ±2 weken
Vanaf €74,95 Bekijk Bio Kippen Pakket

Bekijk ook onze andere dieren!