Eet deze kerst
Heerlijke gevulde kippen

Biologische kippen, direct van de boer bij jou met kerst op tafel

Wat zit er in het pakket?

Je krijgt 2 royale kerst kippen thuisgestuurd. Deze zijn ovenklaar en zijn gemakkelijk te bereiden. We leveren een vlees thermometer mee, zodat je precies kunt zien wanneer jouw kerst kip gaar is. Beide kippen passen tegelijkertijd in een gemiddelde oven. Super makkelijk, en heel erg lekker dus!

Heerlijke gevulde kip met kerst op tafel kost je €59,95 voor ca. 4 kilo vlees (2 kippen van ca. 2 kilo), dus maar €14,99 per kilo! Dat is genoeg voor een kerst maal met 8 to 10 mensen. Genoeg dus voor al je vrienden en familie. Dat is €5,99. per persoon voor super smaakvolle kip! Een heerlijk kerstdiner hoeft niet duur te zijn.

Speciaal voor de feestdagen

We leveren gratis een thermometer in het pakket met een simpele beschrijving hoe je de kippen moet bereiden. Zo kun jij onbezorgd een heerlijke kip op tafel zetten deze feestdagen!

De kippen worden de middelste twee weken van december geleverd. Je kunt nu al bestellen, maar volgende maand worden ze dus pas thuisbezorgd. We leveren super vers, de kippen kunnen daarom prima zonder smaakverlies nog even in de vriezer. Zo eet jij kip wanneer jij dat wil!

Vulling van truffel & paddestoelen

Met de kerst zetten wij graag iets speciaals op tafel. We hebben daarom voor onze chef gevraagd om een heerlijke vulling te maken. De vulling bestaat uit verse truffel, shiitake paddestoelen, champignons en kruiden. De vulling smaakt goed naast een grote variatie van gerechten. Gebakken aardappeltjes, worteltjes of puree. Wat jij het lekkerst vind!

De gevulde kip is op de poten na volledig ontbeend en daardoor gemakkelijk te bereiden. Je volgt simpel de stappen op de beschrijving in het pakket. In een paar simpele handelingen heb jij je kippen op tafel. Aansnijden en genieten maar!

Boer Bart

Al onze kippen komen van boer Bart. Hij zorgt met veel liefde voor zijn kippen. De kippen zijn biologisch gecertificeerd, heerlijk biologisch vlees dus. Dit betekend dat de kippen diervriendelijk gehouden worden, genoeg ruimte hebben en goed voer krijgen. Verder gebruikt hij natuurlijk geen antibiotica bij de dieren, ze worden dus 100% natuurlijk gehouden! Zoals je van ons gewend bent.


BESTEL HIER JOUW KIP

Koopeenkip.nl heeft alleen biologische kippen, die speciaal voor ons op een boerderij opgroeien waar ze het aan niets ontbreekt. Onze boer heeft de beste intenties om een kip te verkopen waar hij helemaal achter kan staan. Bij koopeenkip.nl koop je een pakket dat bestaat uit 100% puur kippenvlees.

Samen met anderen koop je een lot (een groep) kippen. Pas als alle kippen in een lot verkocht zijn, worden de kippen geslacht. Je krijgt dan een pakket met verschillende producten, zoals kipfilet, kippenborst, kippenbouten en nog veel meer. Je krijgt al het vlees van 4 kippen.

Zo eet je voortaan biologische kip, direct van de boer. Je pakket wordt gratis thuisbezorgd in heel Nederland. Bestel nu een pakket!


Zo werkt het!


Waarom Koopeenkip.nl?