Eet met pasen
Heerlijke gevulde kippen

Biologische kippen, direct van de boer bij jou met pasen op tafel

Heerlijke kip met frisse paddestoelen vulling!

Het is maar één keer per jaar pasen! Reden genoeg om iets heel speciaals op tafel te zetten. Speciaal voor pasen hebben we tijdelijk gevulde kippen met een frisse vulling van verse paddestoelen, kruiden en 2 gekookte eitjes!

Je krijgt 2 mooie gevulde kippen thuisgestuurd. Deze zijn ovenklaar en gemakkelijk te bereiden. We leveren een vlees thermometer mee, zodat je precies kunt zien wanneer jouw kip gaar is. Super makkelijk, en heel erg lekker dus!

Wat zit er in het pakket?

Je krijgt 2 gevulde paas kippen thuisgestuurd. Deze zijn ovenklaar en zijn gemakkelijk te bereiden. We leveren een vlees thermometer mee, zodat je precies kunt zien wanneer jouw paas kip gaar is. Beide kippen passen tegelijkertijd in een gemiddelde oven. Super makkelijk, en heel erg lekker dus!

Heerlijke gevulde kip met pasen op tafel kost je €69,95 voor ca. 4 kilo vlees (2 kippen van ca. 2 kilo), dus maar €16,24 per kilo! Dat is genoeg voor een diner met 8 to 10 mensen. Genoeg dus voor al je vrienden en familie. Dat is €6,49. per persoon voor super smaakvolle kip! Een heerlijk paasdiner hoeft niet duur te zijn.

Speciaal voor het paasweekend

We leveren gratis een thermometer in het pakket met een simpele beschrijving hoe je de kippen moet bereiden. Zo kun jij onbezorgd een heerlijke kip op tafel zetten dit paasweekend!

De kippen worden vanaf drie weken voor pasen geleverd. Je kunt nu al bestellen, maar vlak voor pasen worden ze dus pas thuisbezorgd. We leveren super vers, de kippen kunnen daarom prima zonder smaakverlies nog even in de vriezer. Zo eet jij kip wanneer jij dat wil!

Vulling van frisse paddestoelen

Met pasen zetten wij graag iets speciaals op tafel. We hebben daarom voor onze chef gevraagd om een heerlijke vulling te maken. De vulling bestaat uit shiitake paddestoelen, champignons, kruiden en speciaal voor pasen twee gekookte eitjes. De vulling smaakt goed naast een grote variatie van gerechten. Gebakken aardappeltjes, worteltjes of puree. Wat jij het lekkerst vind!

De gevulde kip is op de poten na volledig ontbeend en daardoor gemakkelijk te bereiden. Je volgt simpel de stappen op de beschrijving in het pakket. In een paar simpele handelingen heb jij je kippen op tafel. Aansnijden en genieten maar!

Boer Bart

Al onze kippen komen van boer Bart. Hij zorgt met veel liefde voor zijn kippen. De kippen zijn biologisch gecertificeerd, heerlijk biologisch vlees dus. Dit betekend dat de kippen diervriendelijk gehouden worden, genoeg ruimte hebben en goed voer krijgen. Verder gebruikt hij natuurlijk geen antibiotica bij de dieren, ze worden dus 100% natuurlijk gehouden! Zoals je van ons gewend bent.


BESTEL HIER JOUW KIPPEN PAKKET

Biologische kip bestellen
100%
BIO KIP

€69,95 (4,5 KG) | €84,95 (6,0 KG)

Koop samen met anderen een deel van dit kippenlot en ontvang jouw vleespakket over ongeveer 2 weken.

Bestel Bio Kippen Pakket

Biologische kip bestellen
100%
BIO POULET NOIR

€74,95 (4,5 KG) | €89,95 (6,0 KG)

Koop samen met anderen een deel van dit kippenlot en ontvang jouw vleespakket over ongeveer 2 weken.

Bestel Bio Poulet Noir Pakket

Zo werkt het!


Waarom Koopeenkip.nl?