Gevulde Kippen Pakket

LOT

Beschrijving

De royaal gevulde kerstkippen van boer Bart wil je niet missen. Ieder pakket bevat niet één maar twee heerlijke, ovenklare kippen. Ze zijn ook nog eens super makkelijk te bereiden en passen tegelijkertijd in de oven. Dit vleespakket komt van biologische kippen die een mooi leven hebben gehad. De boer geeft ze volop frisse lucht, daglicht en buitenruimte. Ze eten natuurlijk, biologisch voer, en dat proef je.

De kerstkippen in dit pakket zijn rijkelijk gevuld met een heerlijke truffel en/of tutti frutti vulling, en zijn gemakkelijk te bereiden met de bijgeleverde instructies. Het enige wat je hoeft te doen is de kippen in te smeren met boter, peper en zout, en ze in de oven te doen. We leveren een gratis vlees thermometer mee, zodat je precies kunt zien wanneer jouw kerstkippen gaar zijn. Beide kippen passen tegelijkertijd in een gemiddelde oven. Super makkelijk, en heel erg lekker!

Een pakket met twee gevulde kippen voor kerst kost je voor ca. vlees ( per KG) en wordt vriesvers bezorgd in Nederland. Dat is genoeg voor een kerstdiner met ongeveer 8 personen, en komt neer op per persoon.

Let op: deze gevulde kippen zijn tijdelijk beschikbaar. Wees er dus snel bij, want op=op!

Levering

Bestellingen die vóór donderdag 12 december 20:00 's avonds geplaatst zijn worden geleverd vóór kerst op de onderstaande levermomenten. We vriezen de kippen tijdelijk in. Zo kunnen we alle kippen net voor de kerst drukte verwerken en met rust op de meest diervriendelijke manier slachten. De kippen worden vriesvers (deels ontdooid) thuis geleverd. Het duurt nog ongeveer 48 uur om de kalkoen helemaal te ontdooien.

Levermomenten:

 • Donderdagavond | 12 december | 17:00 – 22:00 uur
 • Vrijdag overdag | 13 december | 08:00 – 18:00 uur
 • Vrijdagavond | 13 december | 17:00 – 22:00 uur
 • Zaterdag overdag | 14 december | 08:00 – 14:00 uur
 • Woensdagavond | 18 december | 17:00 – 22:00 uur

Instructies

Volg de stappen hieronder om je kerstkippen voor te bereiden:

 1. Bestel je Gevulde Kippen Pakket.
 2. Kies een levermoment.
 3. Neem de gevulde kippen aan (ze worden vriesvers bezorgd).
 4. Leg de kippen direct in de vriezer.
 5. Haal de kippen 48 uur voordat je ze gaat bereiden uit de vriezer.
 6. Bereid de kippen volgens de bijgeleverde aanwijzingen.
 7. Leg de kippen in je oven.
 8. Haal de kippen uit je oven wanneer deze klaar zijn.
 9. Volg de laatste aanwijzingen.
 10. Serveer en eet smakelijk!

Vulling

Met kerst zetten wij graag iets speciaals op tafel. We hebben daarom onze chef gevraagd om een heerlijke truffel vulling! De vulling smaakt goed naast een grote variatie van gerechten. Gebakken aardappeltjes, worteltjes of puree. Wat jij het lekkerst vind!

Product Ingrediënten
Kippen gevuld met truffel Biologische Polderhoen kippen, biologisch kippengehakt, basilicum, bladpeterselie, truffelsalsa, verse truffel, shiitake paddenstoel, champignon, sjalot, ei, room, truffelolie, zout, peper.

De gevulde kippen zijn op de poten na volledig ontbeend en daardoor gemakkelijk te bereiden. Je volgt gewoon de stappen op de beschrijving in het pakket. In een paar simpele handelingen heb jij je kerstkippen op tafel. Aansnijden en genieten maar!

We gebruiken geen e-nummers, suiker, bindmiddelen of andere middelen die niets met vlees te maken hebben. Al het vlees is glutenvrij, maar het is wel geproduceerd in een ruimte waar op andere tijden ook gluten worden gebruikt in de productie. Verder zijn de kippen met deze vulling 100% notenvrij!

Reviews

Google Reviews
4.8/5.0
Google Reviews
96% Positief
4.800+ reviews

Klantenbeoordeling: Echt fantastisch, nog nooit zo'n lekkere kip gegeten en rechtstreeks van de boer!

Klantenbeoordeling: Heerlijke kip! Voor mij nooit meer anders.

Klantenbeoordeling: Ik ben heel tevreden, tot nu toe voor mij de oplossing voor een goed stukje vlees. Wordt netjes gekoeld thuis gebracht. Ga binnenkort voor de 3e keer bestellen!

Klantenbeoordeling: Ik eet zelf geen vlees, maar dit vind ik een zeer goed initiatief! Kipjes die gewoon kip kunnen zijn en lekker de hele dag buiten kunnen scharrelen. Die pas geslacht worden als ze verkocht zijn. Geen verspilling. Gewoon bewust. Ik raad het mijn vrienden en familie aan.

Klantenbeoordeling: Een koop een koe pakket en een koop een kip pakket inmiddels gehad. Prachtig vlees. Kan er niets anders van zeggen dan het geld waard.

Klantenbeoordeling: Met een goed gevoel een stukje h(eerlijke) biologische kip eten. Makkelijk besteld, keurig gekoeld en gesealed Zo de vriezer in, altijd bij de hand!! Voor mij niks anders meer. Ben ook al fan van Koopeenkoe!!

Bekijk alle Google reviews (4.800+)

Mogen we je ergens mee helpen?

Ons team staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. We horen graag van je!