Kip
Pakket

LOT

Gamechanger 2020

Johan Leenders staat in de lijst van Food100! In deze lijst staan 100 foodhelden die buitengewone prestaties leveren in het verbeteren van de voedselindustrie. Johan zorgt er voor dat de kippen en de akkerbouw perfect samenwerken. Zo gebruikt hij de mest van de kippen op het land en krijgen de kippen restproducten uit de akkerbouw. Deze manier van werken is nu prachtig beloond!

Lees meer over de Food100.

Beschrijving

Dit kippenvleespakket komt van goed gehouden Oranjehoenen. De boer zorgt ervoor dat ze frisse lucht, voldoende ruimte en natuurlijk voer krijgen. Dit zijn restproducten uit de kringlooplandbouw zoals kurkuma, oregano, wortels, knoflook en rode biet. Dit geeft het vlees niet alleen een oranje kleur, je proeft het ook terug!

Met de "BBQ optie" zijn de kippen uitgesneden in kleinere stukken zodat ze makkelijker garen op de barbecue. Dit barbecue pakket met 4 versneden kippen kost je voor ca. vlees, dus maar per KG! Het pakket bevat maaltijden voor 2 personen. Dat is dus per persoon per maaltijd. Smaakvol kippenvlees voor op de barbecue hoeft niet duur te zijn!

Dit pakket met 4 versneden kippen kost je voor ca. vlees, dus maar per KG! Het pakket bevat maaltijden voor 2 personen. Dat is dus per persoon per maaltijd! Smaakvol kippenvlees hoeft niet duur te zijn!

Bekijk hieronder een mooi filmpje over de boerderij van boer Johan!

Koopeenkip.nl Eet minder en betere vlees

Over het ras

De Oranjehoen is een kip van een langzaamgroeiend ras. Het vlees van deze kippen heeft een oranje kleur met een fijn vetlaagje onder de huid. Dit komt doordat de kippen veel ruimte hebben om te scharrelen. Ze krijgen restproducten uit de kringlooplandbouw als voer zoals kurkuma, oregano, wortels, knoflook en rode biet. Dit geeft het vlees niet alleen een oranje kleur, je proeft het ook terug!

Reviews

Google Reviews
4.8/5.0
Google Reviews
96% Positief
4.800+ reviews

Klantenbeoordeling: Echt fantastisch, nog nooit zo'n lekkere kip gegeten en rechtstreeks van de boer!

Klantenbeoordeling: Heerlijke kip! Voor mij nooit meer anders.

Klantenbeoordeling: Ik ben heel tevreden, tot nu toe voor mij de oplossing voor een goed stukje vlees. Wordt netjes gekoeld thuis gebracht. Ga binnenkort voor de 3e keer bestellen!

Klantenbeoordeling: Ik eet zelf geen vlees, maar dit vind ik een zeer goed initiatief! Kipjes die gewoon kip kunnen zijn en lekker de hele dag buiten kunnen scharrelen. Die pas geslacht worden als ze verkocht zijn. Geen verspilling. Gewoon bewust. Ik raad het mijn vrienden en familie aan.

Klantenbeoordeling: Een koop een koe pakket en een koop een kip pakket inmiddels gehad. Prachtig vlees. Kan er niets anders van zeggen dan het geld waard.

Klantenbeoordeling: Met een goed gevoel een stukje h(eerlijke) biologische kip eten. Makkelijk besteld, keurig gekoeld en gesealed Zo de vriezer in, altijd bij de hand!! Voor mij niks anders meer. Ben ook al fan van Koopeenkoe!!

Bekijk alle Google reviews (4.800+)

Mogen we je ergens mee helpen?

Ons team staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. We horen graag van je!