Kip Pakket Bio

LOT

Beschrijving

Dit kippenvleespakket komt van biologische kippen die een mooi leven hebben gehad. De boer geeft ze volop frisse lucht, daglicht en buitenruimte. Ze eten natuurlijk, biologisch voer dat gentechvrij is, en dat proef je.

Dit pakket met 4 versneden kippen en 1 hele kip kost je voor ca. vlees, dus maar per KG! Het pakket bevat maaltijden voor 2 personen. Dat is dus per persoon per maaltijd! Smaakvolle, biologische kip hoeft niet duur te zijn.

Reviews

Google Reviews
4.8/5.0
Google Reviews
96% Positief
4.800+ reviews

Klantenbeoordeling: Echt fantastisch, nog nooit zo'n lekkere kip gegeten en rechtstreeks van de boer!

Klantenbeoordeling: Heerlijke kip! Voor mij nooit meer anders.

Klantenbeoordeling: Ik ben heel tevreden, tot nu toe voor mij de oplossing voor een goed stukje vlees. Wordt netjes gekoeld thuis gebracht. Ga binnenkort voor de 3e keer bestellen!

Klantenbeoordeling: Ik eet zelf geen vlees, maar dit vind ik een zeer goed initiatief! Kipjes die gewoon kip kunnen zijn en lekker de hele dag buiten kunnen scharrelen. Die pas geslacht worden als ze verkocht zijn. Geen verspilling. Gewoon bewust. Ik raad het mijn vrienden en familie aan.

Klantenbeoordeling: Een koop een koe pakket en een koop een kip pakket inmiddels gehad. Prachtig vlees. Kan er niets anders van zeggen dan het geld waard.

Klantenbeoordeling: Met een goed gevoel een stukje h(eerlijke) biologische kip eten. Makkelijk besteld, keurig gekoeld en gesealed Zo de vriezer in, altijd bij de hand!! Voor mij niks anders meer. Ben ook al fan van Koopeenkoe!!

Bekijk alle Google reviews (4.800+)

Mogen we je ergens mee helpen?

Ons team staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. We horen graag van je!