Eet minder en beter vlees

Biologische kippenvlees pakketten van de boer, bij jou bezorgd.

Alternatief voor Plofkip

Plofkip is echt afschuwelijk. Duizenden kippen, op elkaar gepropt in een donkere stal. Puur gericht op het groeien. Puur om een zo groot mogelijke kipfilet te krijgen. Puur voor de kipfilet. Dat is een schande. Mens en dier onterend hoe deze industrie omgaat met dieren. De laatste tijd gebeurt het steeds vaker dat partijen kippenvlees worden afgekeurd omdat de kippen zo snel zijn gegroeid dat de kippenfilet ‘te hard’ is geworden. Daardoor worden er grote partijen kip doorgedraaid en de kippen helemaal voor niks geleefd. Afschuwelijk! Nu is er een alternatief voor plofkip.

Koopeenkip.nl

Koopeenkip.nl is HET alternatief voor de plofkip. En waarom dan wel, vraag je je natuurlijk af. Nou dat is heel simpel. Koopeenkip.nl zorgt voor een vriezerlade vol met de beste biologische kip die maar te krijgen is. In het pakket van koopeenkip.nl vindt je VIJF KIPPEN bij elkaar in een doos. Die kan je zo in je vriezer leggen en dan heb je altijd een mooie voorraad echt goede kip. Ga je eens een keer lekker koken of heb je zoals gewoonlijk weer haast, dan hoef je niet naar dearkt om een plofkip te kopen, maar kan je putten uit het beste kippenvlees wat er is, en dat is kip van koopeenkip.nl.

Nooit meer rommel eten

Met koopeenkip.nl koop je een pakket topvlees van biologische kippen die een goed leven hebben. Die buiten mogen lopen, hun voer tussen het gras uitpikken en ’s avonds weer op stok gaan, met z’n allen in een goed verlichtte (’s nachts dus niet gelukkig) stal, waar de pikorde nog heerst en waar gezonde kippen, biologisch voer en regionaal voer eten.

Eerlijke prijs

Deze kippen hebben een eerlijke prijs, omdat we alle online verkopen en geen tussenhandel meer hebben. Al het kippenvlees gaat dus rechtstreeks van de boer naar jou. Zo krijg je een eerlijk product voor een eerlijke prijs.

BESTEL HIER JOUW KIPPEN PAKKET

Op Koopeenkip.nl koop je een kop-tot-staart vleespakket direct bij de boer. Je koopt een lot kippen met ±30 anderen. Pas als het hele kippenlot verkocht is, worden de kippen geslacht en thuisbezorgd. Bestel direct zodat je over ±2 weken heerlijk, duurzaam kippenvlees in huis hebt.

Bekijk pakketten

Bio Kip

LOT 1508
0%
100%

Bio Kip

Bio Pakket (4,5 t/m 6,0 KG) Vanaf €74,95