Eet minder en beter vlees

Biologisch kippenvlees van de boer, gratis bij jou bezorgd.

Alternatief voor Plofkip

Plofkip is echt afschuwelijk. Duizenden kippen, op elkaar gepropt in een donkere stal. Puur gericht op het groeien. Puur om een zo groot mogelijke kipfilet te krijgen. Puur voor de kipfilet. Dat is een schande. Mens en dier onterend hoe deze industrie omgaat met dieren. De laatste tijd gebeurt het steeds vaker dat partijen kippenvlees worden afgekeurd omdat de kippen zo snel zijn gegroeid dat de kippenfilet ‘te hard’ is geworden. Daardoor worden er grote partijen kip doorgedraaid en hebben de kippen helemaal voor niks geleefd. Afschuwelijk! Nu is er een alternatief voor plofkip.

Koopeenkip.nl

Koopeenkip.nl is HET alternatief voor de plofkip. En waarom dan wel, vraag je je natuurlijk af. Nou dat is heel simpel. Koopeenkip.nl zorgt voor een vriezerlade vol met de beste biologische kip die maar te krijgen is. In het pakket van koopeenkip.nl vindt je VIJF KIPPEN bij elkaar in een doos. Die kan je zo in je vriezer leggen en dan heb je altijd een mooie voorraad echt goede kip. Ga je eens een keer lekker koken of heb je zoals gewoonlijk weer haast, dan hoef je niet naar de supermarkt om een plofkip te kopen, maar kan je putten uit het beste kippenvlees wat er is, en dat is kip van koopeenkip.nl.

Nooit meer rommel eten

Met koopeenkip.nl koop je een pakket topvlees van biologische kippen die een goed leven hebben. Die buiten mogen lopen, hun voer tussen het gras uitpikken en ’s avonds weer op stok gaan, met z’n allen in een goed verlichtte (’s nachts dus niet gelukkig) stal, waar de pikorde nog heerst en waar gezonde kippen, biologisch voer en regionaal voer eten.

Eerlijke prijs

Deze kippen hebben een eerlijke prijs, omdat we alle online verkopen en geen tussenhandel meer hebben. Al het kippenvlees gaat dus rechtstreeks van de boer naar jou. Zo krijg je een eerlijk product voor een eerlijke prijs.


BESTEL HIER JOUW KIP

Koopeenkip.nl heeft alleen biologische kippen, die speciaal voor ons op een boerderij opgroeien waar ze het aan niets ontbreekt. Onze boer heeft de beste intenties om een kip te verkopen waar hij helemaal achter kan staan. Bij koopeenkip.nl koop je een pakket dat bestaat uit 100% puur kippenvlees.

Samen met anderen koop je een lot (een groep) kippen. Pas als alle kippen in een lot verkocht zijn, worden de kippen geslacht. Je krijgt dan een pakket met verschillende producten, zoals kipfilet, kippenborst, kippenbouten en nog veel meer. Je krijgt al het vlees van 4 kippen.

Zo eet je voortaan biologische kip, direct van de boer. Je pakket wordt gratis thuisbezorgd in heel Nederland. Bestel nu een pakket!


Zo werkt het!


Waarom Koopeenkip.nl?